Ardei Cu Varza La Butoi

★★★★☆

Cand vine vorba de ardei cu varza la butoi, expertii nostri iau toate medaliile. Stiti de ce? Pentru ca opiniile lor sunt cele mai bune pentru tine. Asa ca nu va ganditi de doua ori si consultati recenziile uimitoare despre ardei cu varza la butoi, doar pentru dumneavoastra.

Top 12 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Ce presupune ardei cu varza la butoi?

Ardei cu varza la butoi este un nou aliment care este popular în multe zone ale lumii. Acesta este un fel de mâncare care este făcut împreună cu multe fructe și legume diferite, cum ar fi cartofi, varză, împreună cu plante de roșii. Acest fel de mâncare este adesea servit ca element secundar la o masă.

Acest fel de mâncare este preparat prin amestecarea anumitor legume proaspete cu legumele roșii într-un clip sau butoi. Butoiul sau clema este apoi copt în plus față de a fi copt. Acest fel de mâncare poate fi acum oferit cu un aspect asociat cu orezul.

Care sunt elementele ardei cu varza la butoi care sunt atractive pentru consumatori?

Sunt cu adevărat populare, deoarece sunt de obicei un aliment potrivit, cu conținut scăzut de calorii și flexibil. De obicei, autoapărarea pentru varză în butoi sau cu clipă este de obicei un fel de chili cu o aromă plăcută picant. Este, de asemenea, o sursă bună de suplimente chimice și antioxidante care luptă împotriva cancerului.

Care sunt dotările la ardei cu varza la butoi?

Există acum numeroase stiluri diferite. Unele vor fi speciale, altele sunt picante, iar altele sunt ambele. Unele dintre cele mai cunoscute sunt cartofii din lemn de cireș și ardeii gras.

Cum sunt fabricate ardei cu varza la butoi?

Fără îndoială, ardei cu varza la butoi este o formă populară de rețetă de ardei capia, care este de obicei oferită ca parte a unei mese sau poate ca parte a unei mese de orice fel. Mâncarea se face prin gătirea alimentelor din programul dietetic în apă până când se înmoaie, apoi scurgându-l împreună cu cartofii. Rețeta specială este apoi gătită bine până când ardeii se topesc ușor.

Această masă este bună pentru o nouă masă rapidă și ușoară. Se poate face folosind un amestec simplu de cartofi și varză. Programele dietetice adaugă o aromă plăcută și savuroasă amestecului de autoapărare, iar butoiul îi conferă un nou gust acru.

Această rețetă de marinată cu ardei de la Programe de dietă specială pe clipă sau butoi este cu siguranță o modalitate excepțională și delicioasă de a te distra cu un fel de mâncare Programs de dietă. Sosul special este creat prin adăugarea de vin ușor și chiar de oțet la unele marijuana asociate cu dietele pregătite, urmate de condimente proaspete tăiate cubulețe. Aroma de autoapărare va fi intensificată prin adăugarea de usturoi, turmeric și pesmet. Acest sos special poate fi acum servit mai mult decât tăițeii gătiți.

Dacă sunteți în căutarea unei abordări delicioase și sănătoase pentru adăugarea unor programe de dietă la propriul program de dietă, atunci o să vă placă această rețetă de la ardei cu varza la butoi. Acest meniu este făcut cu cuburi de autoapărare roșii și verzi, ulei esențial de măsline, ierburi de usturoi, sodiu și pătrunjel răcoritor și este ideal pentru o masă caldă și copioasă. De asemenea, puteți utiliza această formulă specială pentru a putea face un fel de mâncare secundară sănătoasă și gustoasă în ceea ce privește următoarea masă.

De obicei, frumusețea asociată cu această rețetă specifică este că poate fi creată folosind o selecție de legume. Puteți folosi cartofi dulci, morcovi, sfeclă sau, eventual, rutabaga. Singura avertizare este că va trebui să aveți un butoi sau o clemă care poate transporta un anumit tip de lichid. Am găsit că o oală mare sau o gamă olandeză sunt eficiente.

Pentru a face acest fel de mâncare, începeți prin a tăia varza în bucăți mici. Curățați și tocați cartofii dulci, morcovii și chiar sfecla. Într-o oală mare sau cuptor olandez, combinați planuri de slăbire, cartofi dulci, morcovi, sfeclă și apă de băut. Aduceți la un fel de disecție, apoi reduceți focul la mare și fierbeți timp de o jumătate de oră.

Odată ce legumele proaspete sunt pregătite, scoateți-le din oală și lăsați-le curate. Puteți apoi să tăiați fâșii subțiri sau poate să folosiți acești oameni ca lider pentru cheeseburger-ul dumneavoastra sau poate pentru masa în farfurie.

Componente:

1 varză mov mare.

.5 ceapa mov.

1/2 ardei gras.

1 lingura de ulei de masline.

1 lingurita chimen macinat.

1 lingurita de boia pentru tigari afumate.

0,25 lingurita cayenne.

1/4 linguriță de ienibahar măcinat.

1/4 linguriță de cuișoare măcinate.

1/4 linguriță de turmeric măcinat.

1/4 lingurita cuisoare macinate.

1/4 lingurita de scortisoara macinata.

1/4 lingurita coriandru macinat.

1/4 linguriță turmeric măcinat.

1/4 linguriță de cardamom măcinat.

1/2 oală de roșii tăiate cubulețe.

1/2 sticla de bautura de vin rosu.

0,5 pahar de bulion de pasăre.

1/2 pahar de oțet alb.

0,5 pahar de coriandru răcoritor tocat.

Instrucțiuni:

Într-un castron mare, combinați planurile de slăbire, ceapa, ardeiul gras, uleiul de măsline extravirgin, chimen, boia afumată, ardei cayenne, coriandru, scorțișoară, ienibahar, cardamom, cuișoare, scorțișoară, coriandru, ghimbir și cardamom.

Se amestecă bine și se fixează în continuare.

Într-o oală mare sau poate în cuptorul olandez, încălziți uleiul la foc mediu. De obicei se adauga combinatia de varza si se fierbe, amestecand din cand in cand, pana cand greutatea este frageda si legumele se rumenesc usor, aproximativ 10 minute.

Pune roșiile, băutura de vin, bulionul de pui, oțetul, împreună cu coriandru, precum și aducerea într-un fel de mâncare nou. Reduceți focul la mic și fierbeți timp de o jumătate de oră.

Se serveste foarte fierbinte.

Recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult